Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!

Xsensible

Xsensible stretch walker

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van Xsensible schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. Met een comfortabele Xsensible schoen aan je voeten vergroot je jouw balans. Of je nu naar je werk fietst, een museum bezoekt, naar een verjaardag moet of een middagje gaat shoppen, elke Stretchwalker biedt je ultiem comfort en geeft je de looks. In alle Xsensible wandelschoenen, sneakers, sandalen en platte schoenen worden hoogwaardige en sportieve eigenschappen gecombineerd met uitgesproken designs. Dat is wat onze kwaliteitsschoenen onderscheidt.

Xsensible dames sneakers

Met de comfortabele Xsensible dames sneakers aan je voeten vergroot je jouw balans. Of je nu met Xsensible dames sneakers naar je werk fietst, een museum bezoekt, naar een verjaardag moet of een middagje gaat shoppen, elke Xsensible dames sneaker binnen de collectie biedt je ultiem comfort en geeft je de looks. Xsensible dames sneakers zijn gemaakt met verschillende kleuren en prints, zo blijven de modellen hip en van deze tijd.

Xsensible dames boots

Xsensible dames boots zorgen ervoor dat je lichaam een perfecte houding aan neemt. Met het balanspunt in het midden van de Xsensible dames boots worden gewrichten minder belast. De voet wikkelt beter af en de druk wordt gelijkmatig verdeeld. Xsensible dames boots zijn comfortabel en trendy. Bij Xsensible dames boots worden sportieve eigenschappen gecombineerd met uitgesproken designs. Met een paar Xsensible dames boots wordt lopen een buitengewoon comfortabele ervaring.

Xsensible dames sandalen

Xsensible dames sandalen zitten werkelijk als gegoten. Xsensible dames sandalen heeft dat te danken aan een innovatief ontwerp, uniek materiaal en ergonomisch voetbed. Zo zijn de Xsensible dames sandalen gemaakt van unieke en gepatenteerde Xsensible inside: een door Xsensible ontwikkelt stretch leermateriaal. Doordat het materiaal een extra rek heeft in de breedte, blijven de Xsensible dames sandalen de gehele dag comfortabel aanvoelen. Xsensible dames sandalen hebben bovendien het stretchleer een natuurlijk ademend vermogen, is het licht van gewicht en garandeert het een aangename temperatuur.

Xsensible heren sneakers

Xsensible heren sneakers hebben een verbazingwekkende elasticiteit en geeft je voet maximale bewegingsvrijheid. Xsensible heren sneakers voelen als een tweede huid. Xsensible heren sneakers bieden comfort voor mannen die midden in het leven staan. Xsensible heren sneakers zijn voor mannen die het dragen van comfortabele schoenen erg belangrijk vinden, maar geen concessies willen doen aan uitstraling en elegantie. Elk seizoen brengt Xsensible heren sneakers nieuwe modellen in mooie materialen en kleurcombinaties.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten