Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!

Womsh

Womsh

Womsh is een afkorting van Word of Mouth Shoes: onze naam verwijst naar schoenen die communiceren en een boodschap overbrengen, waarbij mond tot mondreclame wordt gebruikt om respect voor het milieu te bevorderen. Het zijn natuurlijk kleine dingen, maar ze kunnen een krachtige manier worden om onze wereld te veranderen, want achter elke schoen zit een keuze, achter elke aankoop zit reflectie en we kunnen allemaal onze eigen voeding kiezen en welke boodschappen verspreiden. Gianni heeft altijd in de schoenenindustrie gewerkt. In 2011 begon hij vorm te geven aan zijn eigen idee dat in 2014 een realiteit werd en welke hij vrouw noemde. Vanaf het allereerste begin had het project alle kracht van grote inzichten: een merk dat mode combineert met duurzaamheid, Italiaans vakmanschap met ethische productie en respect voor het milieu met respect voor mensen. Het merk wil de samenleving helpen door middel van zijn werk, een positief stempel drukken door getalenteerde mensen erbij te betrekken en een omgeving creëren waarin eerlijkheid, transparantie, toekomstvisie en inclusie niet alleen mooie woorden zijn om te zeggen, maar ook gezonde en concrete manieren om zaken te doen. Tegenwoordig is Womsh betrokken bij het creëren van nieuwe producten, het zoeken naar technische oplossingen om onze sneakers duurzamer te maken en het stimuleren van zoveel mogelijk mensen om Womsh-schoenen te kopen en te waarderen.

Womsh dames sneakers

Womsh dames sneakers draaien de hoofden op straat om. Womsh dames sneakers zijn zo comfortabel om te dragen dat ze bij alle gelegenheden perfect zijn, van werkbezoeken tot een eerste date, een aperitief met je vrienden of een wandeling door het bos. Womsh dames sneakers zijn er in verschillende kleuren en stoffen. Womsh dames sneakers gebruikt materialen onder meer Apple Skin voor de veganistische lijn: het is een plantaardig materiaal dat wordt verkregen uit appelvezels en polyurethaan. Met Womsh dames sneakers willen ze duurzame acties promoten, zowel groot als klein, om het milieu te helpen beschermen.

Womsh heren sneakers

Womsh heren sneakers draaien de hoofde van de mannen op straat om. Womsh heren sneakers zijn zo comfortabel om te dragen dat ze bij alle gelegenheden perfect zijn, of je nu een pantalon aan hebt of een stoere jeans. De Womsh heren sneakers zijn geheel veganistische gemaakt. Womsh heren sneakers zijn de sneakers die je in je garderobe moet hebben liggen. Womsh heren sneakers hebben een uitneemnbaar voetbed, zodat u uw eigen inlegzool in kan leggen.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten