Garantie en klachten

SHOES BY BOUDEWIJNS streeft er naar om altijd de juiste service en kwaliteit te leveren. Alle schoenen in onze collectie moeten gemaakt zijn van deugdelijk materiaal en mogen geen productiefouten bevatten. Blijkt het materiaal ondeugdelijk of is de schoen niet goed geproduceerd dan maak je vanzelfsprekend aanspraak op garantie. Wanneer je een paar schoenen hebt aangeschaft dat niet aan de verwachte kwaliteit voldoet kun je contact met ons opnemen. Stuur dan een mailtje, bij voorkeur met foto van de klacht, naar info@shoesbyboudewijns.nl

Wij zullen de klacht bekijken en contact opnemen. Je ontvangt altijd binnen 2 werkdagen een reactie. De schoenen dienen voor garantie / reparatie altijd aan ons toe te worden gezonden. De verzendkosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Klachten die niet onder de garantie vallen

- Slijtage van zolen, hakken en neuzen.
- Schade aan ritsen en ritstrekkers
- Gebroken neuzen en contrefort (hielversteviging)
- Speciale materialen die opgespoten zijn zoals goud, zilver, brons, strass, croco, schubben etc.
- Velvet en stoffen materiaal.
- Beschadigingen door invloed van buitenaf
- Het afgeven van kleurstoffen aan de binnenkant van de schoen.
- Het loslaten en/of verliezen van pailletten, knopen, steentjes, kraaltjes ed.
- Uitgedroogd materiaal, dit ontstaat wanneer u niet voldoende onderhoud pleegt aan uw schoenen
- Het verkeerd gebruiken van onderhoudsmiddelen
- Wanneer er reparaties zijn toegepast aan de schoen
 
Twijfelt u of uw klacht onder gebruikers slijtage valt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice om kom langs in onze winkel.

Belangrijk!

Indien u schoenen/laarzen heeft gekocht die van gekleurd leer of suède materialen gemaakt zijn, houdt u er dan rekening mee dat deze kleurstoffen (tijdelijk) kunnen afgeven. Dit kan problemen opleveren met het dragen van lichte kleding en het plaatsnemen op meubels met lichte stoffering. SHOES BY BOUDEWIJNS neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die op deze wijze is ontstaan.

Uitverkoop (Sale)

Wanneer de uitverkoop start bij SHOES BY BOUDEWIJNS wordt dit duidelijk aangekondigd op de website d.m.v. verschillende sale banners. Heeft u bijvoorbeeld een week voor de sale schoenen gekocht voor de volprijs kunnen wij u helaas het verschil niet terug retourneren. Doordat er een datum aan is vastgesteld zullen wij ook vanaf deze datum met de sale starten! Houd hier dus rekening mee wanneer u laat in het seizoen schoenen besteld, zodat het geen ongemakken oplevert.