Bestellen en levertijd

Hoe plaats ik een bestelling?

1. Kies uw favoriete schoenen uit.
2. Selecteer de juiste maat naar keuze en voeg deze toe aan uw winkelmandje. U kunt daarna gewoon verder winkelen of klik op bestelling afronden.
3. Vervolgens kunt u kiezen voor afhalen of verzenden.
4. Vul uw adresgegevens in of login met uw account.
5. Kies een betaalmethode. Na het accepteren van onze algemene voorwaarden klikt u op” bestelling afronden”.
6. Uw bestelling is nu geplaatst!

Let op: alle artikelen die worden geleverd, komen uit de voorraad van onze winkel. Het is dus mogelijk dat schoenen gepast zijn. Alle artikelen worden echter nieuw in doos geleverd en worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen voor verzending.

Levertijd van een bestelling

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. Voor 16 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden. Het is natuurlijk ook mogelijk uw bestelling zelf bij onze winkel op te halen.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland met een totaalbedrag boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten!  Voor bestellingen van €50,- of lager, vragen wij een bijdrage van €5,95 portokosten. Indien uw bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 5,95 in rekening.   Alle pakketten worden verstuurd met PostNl waarbij een handtekening voor ontvangst is vereist. Shoesbyboudewijns.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten waarvoor getekend is.

Actievoorwaarden

Indien uw bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 5,95 in rekening.
 

Wij verzenden ook naar België en Duitsland.

Voor bestellingen naar België/Duitsland met een totaal bedrag boven de € 50,- betaald u geen verzendkosten. Voor bestellingen van € 50,- of lager vragen wij een bijdrage van €8,95 voor de portokosten. Indien uw bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 8,95 in rekening. Alle pakketten worden verstuurd met PostNl waarbij een handtekening voor ontvangst is vereist. Shoesbyboudewijns.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten waarvoor getekend is.