Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!

Cole Haan

Cole haan

Met Cole Haan heb je een top fashion schoen aan je voet met tevens alle kenmerken van de allerlichtste high-performance sportschoen. Een enorme hit op zowel de werkvloer – waar vele kilometers per dag worden afgelegd- als in de straten. Een ware revolutie in de Verenigde Staten, waar Cole Haan de sneaker steeds vaker vervangt. Zonder concessies te doen aan het comfort van een high-tech sportschoen, maar waarmee de drager wel een perfect mode statement neerzet.

Cole haan heren sneakers

Cole Haan heren sneakers zijn lichtgewicht sneakers voor de modische mannen. Cole haan sneakers hebben een heerlijk draagcomfort. Cole haan heren sneakers zijn hip, trendy en altijd op de hoogte van de laatste nieuwe modetrends. Met een paar Cole haan heren sneakers heb je letterlijk het gevoel dat je niets aan je voeten hebt. Wie een Cole haan heren sneaker aantrekt is meteen verkocht. Cole Haan heren sneakers zijn geschikt voor een stadswandeling, voor het werk of gewoon voor in je vrije tijd.

Cole haan dames sneakers

Cole Haan dames sneakers zijn voor de vrouw die de mode begrijpt. Cole Haan dames sneakers hebben de perfecte fit en finish om jou te laten schitteren. Cole haan dames sneakers zijn geschikt voor elk moment. Met de luxe uitstraling van een paar Cole haan dames sneakers kom je altijd stijlvol voor de dag!

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten