Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!

Clic

Clic

De hoofdprioriteit van Clic is de tevredenheid van de klant waarbij het zoeken naar kwaliteit altijd als eerste vereiste voorop staat. Als gevolg hiervan vindt de kwaliteitscontrole niet op één enkele afdeling plaats maar deze ligt in iedere hand waarmee het product in contact komt. Onder het motto ‘MADE IN SPAIN’, vervaardigt Clic al zijn schoeisel in Spaanse fabrieken waarbij alle materialen aan verschillende kwaliteitsevaluaties worden onderworpen om de beste resultaten te verkrijgen en is Clic een nieuw kwaliteits- en designconcept in kinderschoeisel.Gebaseerd op verschillende designs en een voortdurend onderzoek naar trends en materialen, presenteert Clic elk seizoen een dynamische en innovatieve schoenencollectie. Met een jong gespecialiseerd team van professionals streeft Clic ernaar voor ieder kind de perfecte schoenen te ontwerpen door deze aan te passen aan de behoeften tijdens de verschillende groeifases.

Clic laarsjes

Clic laarsjes staan voor elegant, eigenwijs en hebben een unieke uitstraling. Een paar Clic meisjes laarsjes herkent ieder ouder meteen. Clic laarsjes passen onder elke outfit. Met een paar Clic laarsjes steelt je kind de show!

Clic boots

Het hippe merk ontwerpt een ruime collectie aan Clic boots met een perfecte pasvorm. Clic boots hebben een stoere en luxe uitstraling. Clic boots passen aan bijna iedere kindervoet door de jarenlange ervaring en de beste kwaliteit.

Clic sneakers

Clic sneakers zijn hip en modern. Clic meisjes sneakers ontwerpt elk seizoen een ruim aanbod aan modellen van de laatste en nieuwste modetrends. Clic meisjes sneakers zijn voor de ouders en kinderen die begrijpen wat mode is.

Clic sandalen

In de zomer brengt het merk een prachtige collectie aan Clic meisjes sandalen met een stevig, voorgevormd voetbed. De modellen van de Clic sandalen variëren van klassiek tot stoer met ieder een unieke uitstraling en een eigenwijze look.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten