Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
SS21 viavai ss21 82

Trendkleur wit

Geplaatst op

Trendkleur wit

Wie denkt dat witte schoenen alleen aangetrokken kunnen worden als de zon schijnt, think again! Het is een van onze favorieten voor komende voorjaar/zomer 2021. Met een paar witte schoenen kan je namelijk alle kanten op. Lees snel verder en kom alles te weten over deze trend!

Back uit de sixties

De witte laars is terug uit de sixties en ga je overal zien. Wie durft gaat voor de hoge laars in het wit. Dit geeft jou een opvallende classy look. Een witte laars combineren klinkt misschien als een uitdaging, maar is makkelijker dan je denkt. Wit is namelijk het nieuwe zwart en dus overal mee te combineren. Draag de hoge laars met een rok en oversized sweater in dezelfde nude tinten voor een vrouwelijke, zelfverzekerde uitstraling. Of kies voor donkere kleuren, zodat jouw laarzen echte eyecatchers zijn.

Twee trends in een

Hoe tof is de witte western boot? Hiermee heb jij twee trends voor de prijs van een. Combineer ze met een jeans en blouse en jij bent verzekerd van een hippe look. Dit model toevoegen aan je winkelmandje is een goede move.

Boots, Boots, Boots

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wij hebben de mooiste boots van het land! All you need this fall, zijn witte veterboots. Wij zijn groot fan ben van mening dat ze niet mogen ontbreken in jouw garderobe. Het is weer eens iets anders dan de zwarte variant. Witte veterboots zijn goed te combineren met de kleuren groen, bruin en blauw. Niet allemaal tegelijk natuurlijk!

Trek ze aan met een jeans of jurkje in deze kleuren en jouw outfit is on point.

Mochten volgend jaar de festivals weer georganiseerd worden, dan zijn de witte boots ook te gek om aan te trekken.

Sneakers

Welke witte schoenen zijn al jaren populair en nog steeds trending? We hebben natuurlijk over de witte sneakers. Er is geen gekleurde sneaker die populair is dan de witte. Dat snappen wij, want ze staan onder elke outfit. Ook voor de warme maanden is het een goede keuze. Draag je witte sneakers onder een pak voor een klassieke stijl of draag ze met denim voor een casual look.


Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten