Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
Boot4

Trend: De kleur BRUIN!

Geplaatst op

Bruine schoenen, dat past toch nergens bij?

Ineens zijn ze daar weer, de bruine schoenen. Elk seizoen waren er een aantal bruine schoenen in de collectie, maar dit seizoen zijn ze niet te missen. Bruine sneakers, laarzen, booties, moccasains, noem maar op. Bijna elk model schoenen is dit seizoen gemaakt in de kleur van dit najaar: bruin! Maar hoe combineer je bruine schoenen met je kleding? Een vraag die vele mensen hebben. Hier lees je hoe je bruine schoenen van Boudewijns Schoenen het beste kunt combineren.

Bruin combineren is voor veel mensen lastig, en kiezen dan vaak voor de kleur zwart. Dit is voor vele een veilige kleur en daardoor makkelijker. Maar bruin is eigenlijk een zachtere kleur en erg makkelijk te combineren met vele andere kleuren, denk hierbij aan zwart, beige, groen, blauw en/of rood. Niet alleen de kleur, maar ook het materiaal maakt het erg gangbaar. Je ziet zowel leren als suède schoenen in de prachtige kleur bruin, voor zowel dames als heren.

Bruine sneakers

De sneakers zijn wederom dit seizoen niet uit het straatbeeld te missen. Ook deze sportieve sneakers zijn gemaakt in het bruin. Zowel suède als bruin met metallic en printjes zijn hip dit seizoen. Een sneaker kan je combineren met een broek of jeans of een sportieve jurk. Het bruin van de sneakers past goed onder neutrale kleuren maar ook zeker onder kleding met een drukkere print erop, denk hierbij aan bloemen of dierenprints.

Bruine laarzen

Zowel lange als korte enkellaarzen zie je in de kleur bruin. Deze zijn gemaakt van verschillende materialen. Mooie klassieke bruine enkellaarzen gemaakt van het mooiste suède. Deze perfect te combineren onder een mooie jurk of rok. Of wat dacht je van lange laarzen gemaakt van bruin gladleer. Deze zowel te dragen onder een jurk of met een broek. Dit geeft een stoerdere uitstraling.


Laarzen met prints

Ook dit seizoen komen de (dieren)prints veel terug in zowel kleding als in schoenen. Een ook in de kleur bruin. Verschillende merken hebben sneakers of laarzen gemaakt door deze twee te combineren. Prachtige laarzen van Floris van Bommel, in het bruin en met een snakeprint. Deze elegant te dragen onder bijvoorbeeld een leren rok.


Bruine bikerboots

Deze stoere laarzen zijn niet meer te missen, hoe stoerder hoe beter. Verschillende merken hebben deze mooie bikerboots gemaakt in de kleur bruin. Deze te dragen bij een jeans of onder een lange jurk of jurk. Hierbij geef je de jurk of rok een stoere en zeker comfortabele uitstraling.

Western laarzen

De cowboy of westernlaars is terug van weggeweest. Deze mooie laarzen geven je outfit een vrouwelijke en stoere uitstraling. Deze laarzen worden veel gemaakt in bruine kleuren, en passen bij elk kledingstuk. Doordat de laarzen vaak wat hoger zijn van schacht kan je je broek in de laarzen doen, maar de westernlaars met een jurk of rok is ook zeker niet te missen dit seizoen.


Herenschoenen


Ook bij de mannen is de kleur bruin erg in trek dit seizoen. Denk hierbij aan verschillende modellen, zoals sneakers, geklede schoenen, boots of warme gevoerde laarzen.

Sneakers

Bruine sneakers combineren met elke kleur jeans. De kleur van de sneaker komt goed tot zijn recht doordat er een groter contrast is tussen de broek en de schoen. Sneakers zijn sportief en comfortabel te dragen.


Geklede schoenen

Voor de mannen die werkzaam zijn op bijvoorbeeld kantoor, is bruin de ideale kleur. De kleur bruin of cognac combineert het beste onder bijna elke kleur pak. Dit kan zijn met een mooi blauw of grijs pak, maar ook voor de mannen die casual-chique naar het werk gaan is de bruine geklede schoen ideaal. Bij een mooie pantalon of jeans, met een blouse staat een bruinkleurige schoen perfect. Zowel een laag of halfhoog model, klasse en tijdloos.


Boots

De boots, ideaal voor de frissere dagen in de herfst. Naast de casual uitstraling met een jeans is deze ook functioneel en warm. Deze hogere lengte geeft de voet extra steun en zorgt voor warmte. Vaak met een grover profiel, dit is ideaal om mee te lopen.

Gevoerde laarzen

Met de winter in het vooruitzicht, wil ook de man warme voeten hebben. Panama Jack maakt laarzen en schoenen voor stoere mannen, die grip en warmte willen hebben tijdens het wandelen. Deze worden vaak gemaakt in verschillende bruine tinten. Denk hierbij aan cognac of donker bruin. Naast warmte geven deze schoenen en laarzen ook veel steun en comfort tijdens wandelingen op een frisse, zonnige winterdag.

Panamajack faustigloo chestnut cognac leer 260241160 01

Dit seizoen gaan we voor bruin, zowel voor dames als voor heren, een

fijne kleur en te combineren met elke kledingstijl. Waarbij we eerst

dachten dat zwart de enige makkelijke kleur is, kunnen we daar de kleur

bruin ook aan toevoegen. Kom een kijkje nemen bij onze winkel in Son of

shop 24/7 online op shoesbyboudewijns.nl

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten