Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
SS21 viavai ss21 31 2

Sneakers voorjaar 2021

Geplaatst op

Sneakers voorjaar 2021

Nog steeds zijn sneakers de trend van het moment! Geen een vrouw die nog zonder een paar sneakers kan. Ook komende zomer zijn sneakers weer helemaal hot. Sneakers zijn er voor jong en oud en variëren van sportief tot casual en zelfs semi-chique. Sneakers zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld van nu. Of je nu dagelijks rond paradeert op deze comfortabele schoenen of ze alleen aantrekt voor een flinke wandeling, sneakers komen altijd van pas. Tegenwoordig kiezen we bijna allemaal voor hip en gemak. Hoewel de schoen continu de nodige transformaties ondergaat en het productieproces en de designs steeds innovatiever worden, blijven ze iets tijdloos hebben. De sneakers zijn al een lange tijd geleden ontstaan. Toen was dit vooral bekend als sportschoen, en vooral gedragen door o.a. basketballers. Een aantal jaar geleden kwamen de sneakers helemaal in het modebeeld naar voren. Mooie, stevige leren sneakers zijn niet meer te missen in de garderobe van een man een vrouw of een kind. Sneakers kunnen gecombineerd worden met allerlei verschillende outfits zodat ook jij met deze heerlijke sneakers de show kan stelen en ook nog eens heerlijk loopplezier hebt! Van de sneakers blijven we nog wel even fan dus, maar op deze sneakers worden we net een beetje extra verliefd in 2021.

Retro sportschoenen

Deze sneaker trend is helemaal hip op het moment een fietsbroek. Juist sportschoenen omarmen wij in 2021 als een van de trends om naar uit te kijken. Ook als je niet onderweg naar de sportschool bent. We zijn inmiddels al gewend geraakt aan deze trend sneakers die we door het hele land voorbij zien komen. Deze schoenen zijn met een retro twist. Je draagt ze onder een casual huispak of juist onder een zwierige jurk. In 2021 is alles geoorloofd.

Retro sneakers uit de jaren '70

We blijven nog even in het verleden want de retro sneaker wint het in 2021. In tegenstelling tot de sneakers uit de jaren '80 en '90 die we in 2020 veel voorbij zagen komen, ligt de focus nu op de jaren '70. De kenmerken van deze sneakers? Bonte kleuren, een ronde neus en een rubberen zool. Tegenwoordig vind je ze ook in een minimalistische variant met neutrale kleuren. Je draagt ze onder een eenvoudige jeans of onder een pantalon.

Designer sneakers

In 2021 gaan we massaal designer sneakers dragen. Dit betekent dat we of sneakers dragen waar pontificaal een logo op staat of we kiezen voor een super herkenbaar model. Een ding is zeker: deze sneakers mogen gezien worden. Aangezien er zowel kleurrijke als minimalistische sneakers gemaakt worden door bekende modehuizen, kun je kiezen voor een sneaker die het beste bij jouw kledingstijl past.

Hoge sneakers

Hoge sneakers oftewel high tops, maken in 2021 hun terugkeer op straat. Dit keer gedragen onder jurken en rokken in plaats van onder een spijkerbroek. Natuurlijk staat het ook super onder een jeans. We zijn vooral dol op deze sneaker trend omdat we onze oude Converse All Stars weer uit de kast kunnen halen. In trek zijn vooral de witte exemplaren zoals al een aantal seizoenen terug te zien is in de sneaker collecties.

Minimalistische sneakers

Eenvoudige ontwerpen, neutrale kleuren en niet al te veel poespas: de minimalistische sneaker blijft ook in 2021 een van de belangrijkste trends. Vooral witte sneakers zijn al jarenlang erg populair en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven ook. Ideaal voor dames met een klassieke kledingstijl die streven naar een vrouwelijke look. Als je investeert in minimalistische sneakers van hoge kwaliteit, kun je er jaren plezier van hebben. Deze sneakers combineren is dan ook een eitje. Je kunt ze onder elke outfit dragen.


Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten