Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
Nubikk Fae adams desert leather 160020065 03

Nubikk

Geplaatst op

Nubikk - brand we love

Al een aantal jaren in Nubikk het merk voor stoere sneakers en enkellaarsjes. Kenmerkend voor Nubikk is de eenvoud, het minimalistische kleurgebruik en het cleane design van de ontwerpen. Dit maakt Nubikk net wat luxer dan grote namen als Nike en Adidas.

Met hun toffe sneaker collecties maakt Nubikk snel naam in Nederland en vandaag de dag is het merk niet meer weg te denken uit de schoenenwereld. Slechts drie jaar na de lancering staan Nubikk sneakers zelfs al in diverse Europese landen op de kaart!

Relaxte en stijlvolle schoenen

Wie op zoek is naar comfortabele, relaxte en high-end design schoenen voor dames en heren, zit Nubikk zeker goed. De filosofie is om super- relaxte en modieuze schoenen te maken waar je eindeloos op kunt lopen en waar je zonder problemen een nachtje dansen mee overleeft. En dat ze lekker zitten, merk je meteen als je ze aantrekt. Nubikk schoenen wil je namelijk nooit meer uitdoen, zo lekker zitten ze!

Maar waarom zijn Nubikk schoenen nu zo comfortabel, vraag je je waarschijnlijk af. Nou, dat komt door het voetbed. Zowel de heren sneakers, dames sneakers als chelsea boots hebben een super comfortabel voetbed. Door daar ook nog eens de allerfijnste materialen aan toe te voegen, ontstaat een mega fijne, cleane schoen. Zo duurt geen dagje shoppen of avondje feesten te lang.

Van enkellaarsjes tot sneakers

Nubikk bestaat sinds 2012 en is opgericht door twee Nederlandse mannen. Ondanks dat het merk vrij nieuw is op de Nederlandse markt, zijn de mannen dat niet. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de schoenensector, besloten ze hun eigen schoenenmerk op te zetten: Nubikk. Afgeleid van, jawel, de leersoort nubuck.

De eerste ontwerpen bestonden uit enkellaarsjes voor dames. Al snel kwamen daar sneakers voor dames en heren bij. De collectie Nubikk laarsjes en sneakers sloeg meteen goed aan en Nubikk werd een ongekend succes - tegen alle verwachtingen van de twee mannen in. Het doorslaande succes heeft ertoe geleid dat de populairste heren sneaker nu in wel 7 verschillende kleuren verkrijgbaar is! De keuze is dus werkelijk waar reuze.

Nubikk dames

De damesschoenen collectie van Nubikk is geïnspireerd op streetstyle en heeft een stoer randje. In de collectie vind je klassiekers als cowboy boots en chelsea boots, maar ook de onmisbare witte sneaker komt elk seizoen weer terug. Dames die on top of fashion zijn kunnen kiezen uit sexy suede over the knee laarzen of lakleren enkellaarsjes. Of wat dacht je van een sneaker met spitse leest, zoals de Nubikk Noah sneaker? Klassiek, maar toch ook vernieuwend door de ietwat puntige neus. Ook herkenbaar voor Nubikk is de lizard print, die zowel wordt toegepast op de dameslaarzen als sneakers.

Qua kleuren kiest Nubikk vaak voor wit, zwart en zachte kleuren als pastel roze, taupe en grijs. Om met de laatste trends mee te gaan, worden hier elk seizoen trendkleuren aan toegevoegd, zoals metallics, goud, zilver en rood. Ook van een gek dierenprint is Nubikk niet vies. De klassieke Nubikk Yeye wordt elk jaar weer in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk is er de frisse witte variant, maar ook eentje met dierenprint of lizard print. Ook erg tof is de Nubikk Yeye Camo, het klassieke model met een camouflage print. Zelfs de heren komen hier mee weg!

Nubikk heren

De herenschoenen van Nubikk zijn net als de dames sneakers stoer en geïnspireerd op het straatleven. De klassieke sneakers in frisse, lichte kleuren zijn tijdloos en met vrijwel alles te combineren. Steeds weer breidt Nubikk de collectie uit met verrassende nieuwe materialen, afhankelijk van het seizoen. Zo zien we in de winter meer donkere kleuren als zwart, khaki en bordeaux, terwijl de zomer vraagt om wit- en beige tinten.

Populair voor de mannen is de Nubikk Yeye sneaker, die in maar liefst 7 verschillende kleuren verkrijgbaar is! Ook de Nubikk Yeye Camo maakt onderdeel uit van de allernieuwste herencollectie: een sneaker met een kleurige camouflage print. Andere zeer populaire en trendy modellen zijn de Nubikk Julien, Nubikk Jhay en de Nubikk Pure Gomma.


Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten