Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
Develab 42590 199 white comb 441880043 02

Develab kindershoen

Geplaatst op

Develab, zijn dit goede kinderschoenen?

Wat voor voetbed gebruikt Develab?

Develab maakt gebruik van een leren voetbed. Hierin zit een lage steun, ook kun je het voetbed eruit halen, hierdoor zijn de schoenen ook geschikt voor kinderen met steunzolen. Doordat deze voetbedjes helemaal van leder zijn vormen ze helemaal naar de voet. Daarnaast helpt een leren binnenzool ook tegen het transpireren, dit kan dan weer eventueel infecties voorkomen.


Wat maakt Develab nou zo stevig?

Dit komt omdat de schoenen van volledig leder zijn. Omdat ze van volledig leer zijn vormt de schoen ook mooi naar de voet en loopt de schoen snel in. Deze kinderschoenen zijn minder stug. Ook zit er sinds een tijd een stevige contrefort in ( het hielstuk ), dit is in samenwerking met Wilmo schoenservice gedaan. Het contrefort zorgt ervoor dat de schoenen ( in samenwerking met het voetbed ) mooi recht blijft staan. Ook maakt Develab gebruik van een rubberen loopzool, deze is slijtvast waardoor ze langer meegaan als bijvoorbeeld leden loopzolen.

Wat is de breedte maat van Develab?

Develab werkt met 1 breedtemaat, dit medium (midden breed). Hierdoor is de schoen geschikt voor kinderen met een normale breedte voet. Een hele brede of hele smalle voet zal niet gaan in deze schoen. Develab heeft sportieve modellen en maakt ook gebruikt van sluitingen met veters of klittenband en ritsen. Hierdoor kun je de schoen wel goed aantrekken naar eigen wensen, zodat deze goed om de voet past.


Conclusie:

Develab schoenen zijn geschikt voor kinderen met een normale breedte van voet. Ook zijn ze lekker stevig en dus geschikt voor kinderen met steunzolen.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten