Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
22780471 1880280695332831 2923122999076297558 n

De populairste schoenen van de winter 2020!

Geplaatst op


Welke trends gaan we deze herfst en winter zien in de collecties

Voor de dames:

Chelsea boots

Wist je dat de Chelsea boots er al sinds de jaren 50 zijn. De half hoge laars met elastiek in de schacht zie je sindsdien ieder seizoen terugkomen. Zo ook deze winter van 2020/2021 zijn ze er weer, en dan wel met een stoere grovere zool. Hoe grover en groter de zool, hoe dunner je enkels en kuiten lijken.

Je kunt de Chelsea boots super leuk combineren met een jurk, rok of stoere jeans. Overigens zijn ze ook nog eens lekker warm en waterproof.


Cowboy laars

De cowboy boots mogen dit seizoen echt niet ontbreken in je schoenenkast. De western trend is ‘het’ deze herfst en winter. Ze zijn er in hoge en lage modellen. Mooie versieringen als stiksels op de schacht of neus en een schuine hak. Als je dit iets te heftig vindt zijn er ook mooie gladdere leren laarzen die je kan combineren onder een stoere jeans of rok.


Lange laarzen

We zagen ze afgelopen zomer en vorige winter al iets vaker in de collectie verschijnen, maar de lange laarzentrend is weer helemaal terug. Ze zijn er tot op de kuit, net onder of boven de knie of net wat ruimer aan de bovenkant. Voor iedere dame is er wel een passend model en zijn ze eindeloos te combineren onder een lange jurk of mooie rok. Super vrouwelijk en heerlijk warm.


Combat boots

Kistjes, army boots, iedereen heeft wel een naam voor. Deze half hoge schoenen, vaak met vetersluiting, hebben een stoer en ruig uiterlijk. Hoewel we ook deze trend al jaren zien, zien we dat hij dit najaar iets grover is dan voorheen. Deze schoenen mogen dan ook zeker niet ontbreken in je schoenenkast. Combineer ze met een jeans of leren broek.


Dad sneakers

Deze sneakers zijn al een aantal seizoenen te zien in de collecties. Dad sneakers zijn afkomstig van vroeger toen onze vader deze droegen tijdens het sporten, vandaar de naam Dad. De sneakers hebben hoge grove zolen, soms zelfs een plateau, dus voor de dames die iets kleiner van stuk zijn scheelt dit weer een aantal centimeter. Ze staan super leuk onder vrijwel iedere outfit en zitten nog eens super comfortabel ook!

Voor de heren

Klassiek

Schoenen die elke man in zijn kast hoort te hebben. Een schoen waar je op terug kan vallen als je even niet weet wat je aan moet. Maar waar je wel altijd mee voor de dag kan komen en geschikt is voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan een witte sneaker, donkerblauwe instappers, bruine Chelsea boots en niet te vergeten een zwarte nette schoen. Dit zijn de ideale schoenen om al je outfits mee af te stijlen.

Multicolor

Multicolor staat voor gekleurde schoenen. En dan bedoelen we niet 1 of 2 kleuren maar hoe meer kleur in de schoenen hoe beter. Alles kan en mag met deze trend. Draag je een rustige outfit, trek dan die je stoere sneaker waar veel kleur in zit aan zodat dat je eyecather is. Als je in je outfit voor kleur wil gaan, pak dan een kleur uit je schoenen die je terug laat komen. Zo blijft het altijd goed in balans.

Veterboots

Ook dit seizoen zijn er voor de mannen veterboots. Lekker comfortabel, bestand tegen alle weersomstandigheden maar ook voor iets meer gekleed. Ze zijn er in verschillende stijlen zodat er voor iedere man wel een geschikte schoen tussen zit. Zo zijn er wat stoerdere modellen die je kunt combineren met een jeans en lekkere warme trui of het klassiekere model van gladdere wat mooi pst onder een pantalon.

Krokodillenprint

Dierenprints zie je bij de dames al een aantal jaar in de collectie. Panter, slang, krokodil, noem ze maar op. Maar dit seizoen is het ook bij de mannen een trend! Een luxe print die in het allermooiste leer wordt gedrukt en een subtiele maar rijke look aan je schoenen geeft. Dit maakt dat je een nette leren sneaker uiterst geschikt maakt om onder je jeans te dragen.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten