Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
AW2021 viavai fw20 13 2

Damesschoenen trends winter 2020

Geplaatst op


In 2020 zijn er veel verschillende damesschoenen die voor de jaartrend in aanmerking komen. Van een sandaal naar sneaker terug naar een laars, alles kan dit jaar.

Feestelijke hakken

Nu we officieel niet naar feesten kunnen door de COVID-19 omstandigheden moeten we het feest zelf in huis halen. Dat doen we met deze damesschoenen; knielaarzen. Ze zijn dan wat gewaagd maar daardoor zeker niet minder mooi. Ze zijn prachtig voor in de herfst en houden je warm onder een rokje of over een paar jeans. Ze zijn sexy maar ook erg stijlvol. Zeker een must-have!

Lelijke sandaaltjes

Niets is minder waar, de lelijke sandalen zijn weer helemaal in de mode dit jaar. Ze kunnen gedragen worden onder een jurkje maar ook onder een broek. Het punt van deze sandalen zijn dat ze lelijk horen te zijn, dat maakt ze mooi. Het klinkt misschien wat tegenstrijdig maar zelfs deze lelijke sandalen kunnen je outfit een flinke boost geven.

Laarsjes tot de enkel

Enkellaarsjes waren de afgelopen winters al helemaal terug maar deze winter is er een flinke draai aan het design gegeven. In 2018 liepen we allemaal met vierkanten neuzen rond maar deze winter is de trend 180 graden gedraaid. De neus van de schoenen moeten tegenwoordig spits zijn, en hoe spitser hoe beter.

Vette boots

Aankomende winter kunnen ook de brede, chunky boots de kast weer uit. Het grote voordeel van deze damesschoenen is dat ze overal mee te combineren zijn. Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een jurkje maar ook onder een broek staan ze enorm stoer.

Neutrale sneakers

Damesschoenen die in elke situatie passend zijn, zijn neutrale sneakers. Denk hierbij aan comfortabele sneakers met neutrale kleuren zoals wit, beige of bruin. Ze zijn deze winter ook weer in de mode en zullen voorlopig ook nog niet weg gaan, tot ons grote geluk.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten