Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!

Birkenstock

Birkenstock

De geschiedenis van de schoenen dynastie “Birkenstock” is allemaal begonnen met de schoenmaker Johan Adam Birkenstock in de kleine stad Hessische stad Langen-Bergheim in het jaar 1774. Het succes van BIRKENSTOCK komt voort uit de toewijding van de familie voor de kunst van het orthopedisch geïnspireerde schoenmakersvak. Door de eeuwen heen werd er een schat aan ervaring opgedaan, die nauwelijks te evenaren is en van generatie op generatie werd doorgegeven, gecultiveerd en verder uitgebreid.De kern van Birkenstock bestaat uit: gezond, slapen en wonen, gezonde arbeidswereld, gezonde voeten.

Kindersandalen

Birkenstock sandalen voor kinderen zijn de ideale schoenen voor actieve kinderen. Birkenstock sandalen voor kinderen zijn gemaakt met brede riemen die voorkomen dat de sandalen in de hitte van de strijd verloren gaan. De Birkenstock sandalen voor kinderen zorgen ook voor de uitsparing aan de zijkant voor frisse lucht rond de voeten. Er zijn van Birckenstock meisjes sandalen en jongens sandalen.

Dames sandalen

Birkenstock sandalen voor dames zijn niet alleen comfortabel, ze dagen ook bij aan het welzijn van je voeten. Birkenstock sandalen voor dames hebben verschillende kleuren en zijn gemaakt van kunstof. Birkenstock sandalen zijn zowel draagbaar onder een outfit op kantoor als voor deftige avondjurken.

Heren sandalen

Birkenstock sandalen zijn het ideale zomerschoeisel voor heren. Birkenstock sandalen voor heren hebben een robuuste kwaliteit en tijdloos design. Birkenstock sandalen gaan niet zweten, geen wegglijd zolen, geen schuren of knellen op hete dagen. Dankzij de hielriem zorgen Birkenstock sandalen voor heren voor tredzekerheid op iedere ondergrond.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten