Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!

Diadora Heritage

Diadora

Winnen is geen doel op zich, het is het hart van het bedrijf achter Diadora wat ze willen laten zien. Kenmerken van het bedrijf zijn creativiteit en verbeeldingskracht, dit is waardoor het bedrijf blijft groeien. De constante innovatie in technologie wordt toegepast op sport en welzijn. Daarnaast wordt continu onderzoek gedaan naar de mooiste materialen en de beste constructiesystemen. Diadora is een bedrijf met een wereldwijde visie op de toekomst. Deze elementen, de Italiaanse stijl en de mooie afwerking maken het merk tot een groot succes. Enthousiasme is een van de belangrijkste tools die een bedrijf nodig heeft, dit is de voornaamste reden dat het bedrijf geboren is en bestaat.

Diadora heren sneakers

Diadora heren sneakers zijn voor de liefhebber van de vintage stijl, Diadora heren sneakers zijn sportief met een eigentijdse twist. De collectie van Diadora heren sneakers brengt iconische schoenen met een klassieke smaak, Diadora heren sneakers zijn perfect voor jou urban chic stijl.

Diadora dames sneakers

Diadora dames sneakers worden gedragen door een brede doelgroep. Dankzij het ergonomische ontwerp van de Diadora dames sneakers en het gebruik van geavanceerde technologie zijn Diadora dames sneakers perfect om op elk moment van de dag te dragen; op het werk, in de sportschool of voor een drankje op weg naar huis. Door de vintage look zijn ze sportief, met een vleugje chic.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten