Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
Test

Sneakers!

Geplaatst op

Sneakers voor iedereen!

Sneakers zijn niet meer uit het straatbeeld te missen. Van jong tot oud, van sportief tot casual en zelfs semi-chique. We gaan tegenwoordig bijna allemaal voor hip én gemak. Want wie wil er niet de hele dag comfortabel lopen?

De sneakers zijn al een lange tijd geleden ontstaan. Toen was dit vooral bekend als sportschoen, en vooral gedragen door o.a. basketballers. Een aantal jaar geleden kwamen de sneakers, helemaal in het modebeeld naar voren. Mooie, stevige leren sneakers zijn niet meer te missen in de trends van nu. In dit artikel lees je hoe je deze sneakers kunt combineren met verschillende outfits zodat ook jij met deze heerlijke sneakers de show kan stelen en ook nog eens heerlijk loopplezier hebt!

Sneakers met plattere zolen
Deze sneakers geven een comfortabele houding doordat er een kleine verhoging is in de hak. Deze is van de buitenkant niet altijd zichtbaar, maar van binnen zeker te voelen. Hierdoor neem je de juiste houding aan, en voorkomt rugklachten.

(viavai, gabor, floris )

Sneakers met dikke zolen
In de straten van de grote steden zag de sneakers met dikke zolen al regelmatig voorbij komen. Het geeft een grovere, stoerdere uitstraling, maar zit zeker zo comfortabel.

(foto’s womsh, viavai, copenhagen)

Half hoge sneaker
Terug van weggeweest, de half hoge sneaker. Deze is heerlijke voor de koudere dagen, wanneer je toch sportief de deur uit wilt. Deze sneaker is wat hoger om enkels, en geeft naast warmte ook wat meer steun.

(viavai, diadora, paul green)

Allemaal aan de sneakers

Sneakers kan je tegenwoordig naast sportief ook casual of zelfs semi-chique dragen. Voor bijna elke gelegenheid is een paar mooie sneakers geschikt. Bij Boudewijn Schoenen kan je terecht voor vele sneakers in alle soorten, maten en prijsklassen.

Zo kan je een sneaker van DLSport of La Caballa goed combineren met pantalon of jurk. De grovere sneakers van bijvoorbeeld Womsh of Copenhagen zijn leuk voor onder een stoere spijker jurk of leren rok. Een halfhoge sneaker kan je zowel combineren met een jeans of met een jurk. Dus wil je naast een laars, pump of schoen, ook een heerlijk tijdloze of modieuze sneaker dragen. Neem eens een kijkje op de website of kom naar onze winkel in Son.


Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten