Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
AW2021 viavai fw20 50

Lange laarzen!

Geplaatst op

Hoge laarzen combineren

Hoe draag jij jouw hoge laarzen?

Hoge laarzen zijn er in verschillende soorten kleuren en materialen. Ze staan bijna iedere vrouw en passen bij elke outfit. Ze zijn daarnaast ook erg vrouwelijk. Het zijn echte blikvangers. Het is belangrijk dat je hoge laarzen combineert met de juiste outfit.

Het materiaal

De uitstraling van een laars wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal wat gebruikt is. Met een mooie lange (glad)leren laars of hoge suède laars zit je altijd goed. Glimmende materialen, zoals lakleer, kunnen een laars al snel een wat ordinaire uitstraling geven en dit wil je natuurlijk voorkomen. Tenzij je dat natuurlijk zelf wel mooi vindt.

Je outfit

Je outfit waarmee je de hoge laarzen combineert is alles bepalend. Hoge laarzen hebben een vrouwelijke uitstraling en zijn toch ook enigszins sexy. Als je voor een stijlvolle look wil gaan is het het mooist wanneer je je laarzen combineert met kleding die wat meer bedekkend is.

Basic

Laarzen doen het altijd goed als je het combineert met een basic outfit. Je kunt deze outfit helemaal afmaken met een paar mooie laarzen. Of dit nu met of zonder hak is. Fijn als je dus even geen inspiratie hebt. Basic is dus altijd goed!

Hoge laarzen combineren

Hoge laarzen zijn dus te combineren met verschillende outfits. Om je een idee te geven hoe je je hoge laarzen kan combineren met verschillende kledingstukken zetten we hier voor jou op een rij.

Outfit met korte rok

De rok mag niet te kort zijn, maar ook weer niet te lang. Het is altijd een uitdaging om je korte rok met hoge laarzen te combineren tot een stijlvolle of chique outfit. Het is mooi om een stukje been te laten zien tussen rok en hoge laars maar te veel kan soms wat ordinair maken. Bij een over knee laars zorg je ervoor dat je een stukje been overhoud ter grootte van een hand. Je zit dan altijd goed. Bij laarzen tot je knie mag je best meer been zien aangezien deze laarzen net wat korter zijn. Het is wel belangrijk dat de laars goed aansluit aan je been zodat hij niet afknelt of afzakt. Tenzij je bewust voor afzaklaarzen kiest, draag ze dan met een mooie panty of dikke maillot. Een leuke combinatie is ook de City Western look. Met een mooie stoere cowboy laars aan je voeten heeft je outfit niet veel meer nodig.

Outfit met midirok

Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt om een lange laars mee te combineren, omdat er een deel van de laars onder de rok zit. Het is daarom een leuke uitdaging om een rok te zoeken die niet te lang maar ook niet te kort is. Het mooiste zou zijn wanneer de rok net over de laars valt. Ondanks dat dit niet de meest gangbare outfit is, is dit wel een erg stijlvolle combinatie die goed past bij een winterse look. Wanneer je een hoge laars wil combineren met een midirok gebruik dan verschillende materialen en stoffen. Combineer een leren laars met een suède rok of een glanzende rok met een hoge suède laars. Als je voor laarzen met een print gaat kijk dan bijvoorbeeld eens naar een lange glimmende plissé rok, dit zorgt voor een speelse look.

Outfit met een bloemetjesjurk

Bloemetjesjurken zijn er in verschillende dessins. De uitstralingen hiervan kunnen variëren van heel chic tot lekker casual. Zo’n casual look zorgt in combinatie met hoge laarzen voor een fashionable outfit. Als je je jurk niet getailleerd genoeg vindt, draag hem dan eens met een dun riempje. Zo creëer je meer taille.

Lange jurk met cowboy laarzen

Een lange jurk combineren met een cowboy laars of hoge laarzen is al jarenlang een veel geziene combinatie. Zo’n lange jurk geeft je extra lengte en zorgt voor een chique uitstraling. Of je nu met vriendinnen gaat lunchen of een zakelijke afspraak hebt, met een lange jurk en deze laarzen kom je altijd goed voor de dag! De kleur zwart werkt altijd goed in combinatie met andere kleuren. Dit staat gekleed, verzorgd en is krachtig.

Outfit met een skinny jeans

Een skinny jeans met een hoge laars is een hele mooie combinatie. Zeker als je hem met een grijze jeans en zwarte laars of zwarte jeans met zwarte laars combineert. Dit zorgt voor een mooi effect. Ga je voor formeel, draag je skinny dan met een blouse en wat langere blazer erop. Dit ziet er dan niet alleen chique uit maar tegelijkertijd ook nog eens modieus. Je kan het ook met een mooie coltrui of lang vest combineren. Te basic? Een paar mooie oorbellen maakt je outfit meteen weer anders.

Outfit met een oversized blazer

De oversized blazer zit comfortabel staat chic en is geschikt voor kantoordagen. De blazer is er in verschillende varianten, materialen, lengtes en stijlen. Met print, zonder print, enkele rij knopen, chic of net over de top. De blazer kan net iets boven de knie vallen zodat je wat van je been laat zien. Hij mag ook op de knielaars vallen. Zo zorgen de hoge laarzen ervoor dat de outfit net die vrouwelijke uitstraling krijgt. Zo kun je deze outfit ook prima zakelijk dragen.

Zoals je hierboven leest, er valt dus genoeg te combineren met verschillende kledingstukken, hoge laarzen, cowboylaarzen en knielaarzen. Of het nu om een zakelijke afspraak gaat een lunch met vriendinnen of een diner, laarzen kunnen altijd!

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten