Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending en ruilen vanaf 50 euro*
14 dagen bedenktijd, snel geld terug!
Bronx Baisley 66167 camel gold 141020147 03

Bronxs Shoes

Geplaatst op

Bronx Shoes: Brand we love

Al een aantal seizoenen verrast Bronx Shoes ons met de meest modieuze en hippe schoenen en sneakers. Gewaagde modellen, verrassende kleur- en print combinaties en met een ongeëvenaard gevoel voor wat fashionable is. Dat is Bronx. Altijd uniek, fashion-forward en van goede kwaliteit.


De geschiedenis van Bronx Shoes

De naam doet misschien iets anders vermoeden, maar Bronx Shoes is een 100% Nederlands schoenenmerk. Al sinds 1886 staat de familie Dijkmans uit het Brabantse Gestel aan het roer. In al deze jaren is het bedrijf gegroeid van een schoenenwinkel naar een schoenenproductie met eigen fabriek. Vroeger werden er voornamelijk klassieke lederwaren verkocht ( onder anderen namen ), nu vooral hippe en modieuze damesschoenen onder de naam Bronx Shoes.


Bronx sneakers

Iets waar Bronx echt in uitblinkt zijn sneakers. Ze gaan helemaal met de laatste trends mee- of nog beter zelfs: ze lopen vooruit op de trends. Wat te zien is op de catwalk van grote designers en op de straten van fashion capitals als Londen, Milaan en Parijs, is te zien bij Bronx. Uiteraard kopieert Bronx dit niet letterlijk, maar geeft er een eigen draai aan. Uniek en eigenzinnig zijn de perfecte termen om de damesschoenen van dit Hollandse merk te omschrijven.


Bronx Baisley

Naast de Buddy heeft Bronx Shoes nog een mega it-shoe in de collectie zitten: de Bronx Baisley. Met de super snelle opkomst van de ugly dad sneaker vorig seizoen heeft Bronx de Baisley sneaker uitgebracht: een grove en chunky sneaker met de looks van de sportschoenen die je vader vroeger droeg. Nog steeds is dit model sneaker gigantisch populair en daarom heeft Bronx dit seizoen weer een nieuwe uitvoering uitgebracht.

Bezoek onze winkel in Son

Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier.

Shoes by Boudewijns
Nieuwstraat 24
5691AC Son en Breugel
Nederland
Google maps
Winkelvoorweb

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten