REMINDER! Win €200,- Shoptegoed met onze blogwedstrijd!

REMINDER! Win €200,- Shoptegoed met onze blogwedstrijd!

26 februari 2016
Als openingsknaller van onze blog organiseren wij een blogwedstrijd! Ben jij geboren met schoenen aan je voeten en een pen in je hand? Vind jij het heerlijk om te schrijven? Dan ben jij de aangewezen persoon om mee te doen aan onze blogwedstrijd!
Wat moet je doen?
Om mee te doen is het de bedoeling dat je een stuk schrijft op jouw eigen blog. Waarover je wilt schrijven is helemaal vrij.. Maar er is één ding heel belangrijk: het moet iets te maken hebben met ShoesByBoudewijns. Denk hierbij aan: nieuwe schoenen voor de zomer, een bepaald merk waar je dol op bent, over onze winkel Boudewijns Schoenen, over de webshop ShoesByBoudewijns of misschien wel handige tips bij het inlopen van schoenen. Ben jij creatief?

Maar let op!
Jouw tekst mag maximaal 500 woorden bevatten. Afbeeldingen en/of videomateriaal mag erbij! Een verwijzing naar onze site moet natuurlijk aanwezig zijn. De sluitingsdatum voor het inzenden van jouw blog is vrijdag 25 maart 2016 om 23:59 uur. Hierna zullen wij een poll online plaatsen met de vijf, door ons uitgekozen, beste blogs. Na een week zal hieruit de winnaar bekend zijn. Wil jij meedoen? Mail ons een link van je blogpost naar blog@shoesbyboudewijns.nl.

Natuurlijk zitten er aan deze wedstrijd ook geweldige prijzen verbonden… Wat kun je eigenlijk winnen met jouw creatieve blogpost? Naar aanleiding van de vijf uitgekozen blogs, zullen de drie met de meeste stemmen een welverdiende prijs ontvangen.

#1 cadeaubon t.w.v. €200,-
#2 cadeaubon t.w.v. €100,-
#3 cadeaubon t.w.v. €50,-
Voorwaarden: Wel zijn er een aantal regels van toepassing op deze winactie van ShoesByBoudewijns: Het is verboden om een blogpost in te sturen die al ooit ergens anders is gepubliceerd. Iedere blogpost moet speciaal geschreven worden voor deze wedstrijd. Voor jouw blogpost mag je, zolang dit naar ons verwijst, informatie en beeldmateriaal van de site gebruiken. Wij, ShoesByBoudewijns, hebben het recht om ieder moment en zonder waarschuwing aan de actie wijzigingen of verbeteringen aan te brengen. Inzendingen na 23:59 uur op 25 maart 2016 tellen niet mee. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. Veel succes!
Deel dit artikel met vrienden