Later als ik groot ben..

Later als ik groot ben..

19 september 2017
Red-Rag boys & girls is een uitdagend en prikkelend - eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk. Met uitgesproken schoenen die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids. Een fashion collectie met mooie eigen prints, labeling en met een flinke dosis humor. Niet voor saaie types!
‘Dreams for the future’ van eigen bodem. Gemaakt en bedacht door vakmensen. Het thema van de collectie is gebaseerd op beroepen en dromen voor je toekomst. Wat wil je worden en wie wil je zijn? Met deze collectie ben je muzikant, tuinman, boer, bakker, of actrice. Alles kan. Gebruik je fantasie! Van de allerkleinste die kruipen tot de tieners die al alles denken te weten. Op maat bedacht en gemaakt. Stoer, hip en eigengereid. Daar staan we voor bij Red-Rag. Welkom in onze stoere winterse sferen voor meisjes en jongens.

Red-Rag girls gaan deze winter voor stoere biker boots in de meest bijzondere materialen. Prachtig leer, velvet veters en suède in opvallende kleuren, zoals army green, rusty red of metallic silver. Deze shoes zijn echte eyecatchers aan je voeten!

Bij de jongens zien we een combinatie van verschillende materialen, natuurlijke prints en stoere leersoorten. Everything is possible! Blauw blijft en daarnaast veel natuurkleuren, zoals donkergroen, bruin en zwart. Sportieve sneakers en stevige schoenen voor boys die weten wat ze willen en niet bang zijn om op te vallen. De accentkleur Red-Rag rood is ook dit seizoen niet weg te denken uit de collectie.

MEER OVER RED-RAG
Bij iedere collectie worden de grenzen opgezocht en nieuwe modegebieden verkend. Het schoenenmerk wil prikkelen als een ‘red-rag’ (rood vod) op een stier en ontwerpt daarom schoenen die net even anders zijn. Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor kids die zich willen onderscheiden. Dutch design, made in Europe. Ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen in Italië en Portugal.

De nieuwe collectie stroomt binnen, vol met toffe schoenen waar je geen genoeg van kunt krijgen. ‘’I have enough shoes’’ – said no one ever. De merken kinderschoenen die wij in onze winkel verkopen zijn: Blackstone, Bunnies, Bumper, Clic, Converse, Develop, d' Oro, Giga, Gios-eppo, Havaianas, Hip, Ipanema, Kipling, Munich, New Balance, Red Rag, Romagnoli, Shoesme, Teva, Zecchino

Voor eventuele vragen, opmerkingen of tips… Onze klantenservice staat altijd voor u klaar! 0499 47 12 35 / info@shoesbyboudewijns.nl
Deel dit artikel met vrienden