Aantal per pagina: 18 36 60 120

Meisjesschoenen

Goede passende kinderschoenen die ook nog eens modieus zijn vinden wij heel belangrijk bij SHOES BY BOUDEWIJNS. Het goed opmeten van de voeten moet vakkundig gebeuren iets waar wij veel waarde aan hechten.
Wij zijn een officieel ShoesMe meetpunt. Om deze reden bieden wij onze kindercollectie niet compleet online aan. De online selectie is van de life-style merken zoals Converse, Ugg Australia, New Balance en Birkenstock.
In onze fysieke winkel BOUDEWIJNS SCHOENEN te Son en Breugel vindt u een zeer uitgebreide collectie kinderschoenen van alle topmerken, zoals Clic, Hipp, Giga, Develab, Red Rag, Bumper, Zecchino, Ugg Australia, Converse, Romagnoli, Munich en ShoesMe
Kom samen met uw kids naar de winkel waar wij u verrassen met onze collectie!

Kinderschoenen online kopen, snel en eenvoudig met gratis verzending.

Wij van ShoesByBoudewijns.nl houden van snel en gemakkelijk. Het liefst wil je je nieuwe schoenen meteen aan. Bestel je kinderschoenen voor 15:00 uur dan worden ze door ons nog dezelfde dag verzonden met PostNL. Is je bestelling boven de 50 euro dan verzenden wij gratis in Nederland, België en Duitsland. Je ontvangt ze meestal dan de volgende dag. Super snel! En mochten ze niet helemaal naar wens zijn dan kan je ze binnen Nederland heel makkelijk en gratis ruilen tegen een paar andere mooie schoenen. Liever retourneren dat is ook geen probleem bij ShoesByBoudewijns. Je ontvangt bij ons direct je aankoopbedrag terug op je rekening. Kinderschoenen online kopen is dus veilig en snel op ShoesByBoudewijns.nl.

In onze online shop SHOES BY BOUDEWIJNS vindt u de collectie kinderschoenen van alle topmerken.

Vorige | 1/4 | Volgende