Aantal per pagina: 18 36 60 120

Dames sneakers en gympen

Dames sneakers en gympen zijn een must have voor iedereen. Lekker lopen in een sportieve retro look, wie wilt dat nu niet?
Daar weten wij bij Shoes By Boudewijns dan ook alles van. Er is altijd een groot aanbod in allerlei verschillende sneakers en gympen voor u. Sneakers en gympen zijn comfortabel en staan erg stoer maar zijn toch vrouwelijk. De dames sneakers en gympen in onze collectie komen voort uit een zorgvuldige selectie door onze inkopers. Zij reizen alle beurzen in Europa af voor de allernieuwste en mooiste collecties. U hoeft dus niet meer verder te zoeken. De mooiste merken zijn gemakkelijk online te bestellen bij ShoesByBoudewijns.nl. Zo bestaat onze collectie dames sneakers en gympen o.a. uit: New Balance, Satorisan, HUB, LDir, Converse, Rehab, Vans, Cruyff en nog veel meer. Op deze pagina vindt u het complete overzicht van alle dames sneakers en gymen in onze web shop.

Sneakers en gympen van New Balance & Vans.

De New Balance sneakers zijn uitstekend voor dagelijks gebruik. Deze stoere sneakers zijn verkrijgbaar in diverse varianten. VANS schoenen zijn in de afgelopen jaren razend populair geworden, er worden steeds meer variaties aan kleur en patronen aangeboden. De schoenen van VANS zijn voor de jeugd steeds leuker, bijna onmisbaar in de schoenenkast.

Converse All Star sneakers.

De collectie van Converse All Star is zeer uitgebreid met verschillende kleuren, met of zonder print en is verkrijgbaar in hoge en lage modellen.

Dames sneakers en gympen online kopen, snel en eenvoudig met gratis verzending.

Wij van ShoesByBoudewijns.nl houden van snel en gemakkelijk. Het liefst wil je je nieuwe sneakers en gympen meteen aan. Bestel je sneakers voor 15:00 uur dan worden ze door ons nog dezelfde dag verzonden met PostNL. Is je bestelling boven de 50 euro dan verzenden wij gratis in Nederland, België en Duitsland. Je ontvangt ze meestal dan de volgende dag. Super snel! En mochten ze niet helemaal naar wens zijn dan kan je ze binnen Nederland heel makkelijk en gratis ruilen tegen een paar andere mooie sneakers of gympen. Liever retourneren dat is ook geen probleem bij ShoesByBoudewijns. Je ontvangt bij ons direct je aankoopbedrag terug op je rekening. Dames sneakers en gympen online kopen is dus veilig en snel op ShoesByBoudewijns.nl.

In onze online shop SHOES BY BOUDEWIJNS vind u een uitgebreide collectie dames sneakers en gympen van alle topmerken.

Vorige | 1/22 | Volgende