Aantal per pagina: 18 36 60 120

Dames slippers en sandalen

Dames slippers en sandalen zijn een must have voor iedereen. Lekker lopen in een sportieve retro look, wie wilt dat nu niet? Daar weten wij bij Shoes By Boudewijns dan ook alles van.
Er is altijd een groot aanbod in allerlei verschillende slippers en sandalen voor u. Slippers en sandalen zijn comfortabel en zijn toch vrouwelijk. De dames slippers en sandalen in onze collectie komen voort uit een zorgvuldige selectie door onze inkopers. Zij reizen alle beurzen in Europa af voor de allernieuwste en mooiste collecties. U hoeft dus niet meer verder te zoeken. De mooiste merken zijn gemakkelijk online te bestellen bij ShoesByBoudewijns.nl. Zo bestaat onze collectie dames slippers en sandalen o.a. uit: Fit Flop, Birkenstock, Rohde, Gabor, Carmens, Paul Green, Solidus en nog veel meer. Op deze pagina vindt u het complete overzicht van alle dames slippers en sandalen in onze web shop.

Teenslippers hip en comfortabel

Wij hebben een ruime keuze in teenslippers. Van super hip tot comfort. Neem de Fit Flop eens, door middel van microwobble board technologie is dit een zeer comfortabele slipper. De Birkenstock slippers zijn zeer comfortabel en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, motieven en modellen.

Dames slippers en sandalen online kopen, snel en eenvoudig met gratis verzending.

Wij van ShoesByBoudewijns.nl houden van snel en gemakkelijk. Het liefst wil je je nieuwe slippers en sandalen meteen aan. Bestel je slippers en sandalen voor 15:00 uur dan worden ze door ons nog dezelfde dag verzonden met PostNL. Is je bestelling boven de 50 euro dan verzenden wij gratis in Nederland, België en Duitsland. Je ontvangt ze meestal dan de volgende dag. Super snel! En mochten ze niet helemaal naar wens zijn dan kan je ze binnen Nederland heel makkelijk en gratis ruilen tegen een paar andere mooie slippers en sandalen. Liever retourneren dat is ook geen probleem bij ShoesByBoudewijns. Je ontvangt bij ons direct je aankoopbedrag terug op je rekening. Dames slippers en sandalen online kopen is dus veilig en snel op ShoesByBoudewijns.nl.

In onze online shop SHOES BY BOUDEWIJNS vind u een uitgebreide collectie dames slippers en sandalen van alle topmerken.

Vorige | 1/3 | Volgende