Aantal per pagina: 18 36 60 120

Dames pantoffels

Dames pantoffels voor heerlijke warme voeten als u thuis bent of gewoon omdat u iets makkelijks aan uw voet wilt. Bij Shoes By Boudewijns weten wij daar ook alles van.
Er is altijd een groot aanbod in allerlei verschillende pantoffels voor u. Pantoffels zijn comfortabel en lekker zacht. De dames pantoffels in onze collectie komen voort uit een zorgvuldige selectie door onze inkopers. Zij reizen alle beurzen in Europa af voor de allernieuwste en mooiste collecties. U hoeft dus niet meer verder te zoeken. De mooiste merken zijn gemakkelijk online te bestellen bij ShoesByBoudewijns.nl.

Collectie dames pantoffels

Wij hebben een aantrekkelijke keuze in dames pantoffels. Zo bestaat onze collectie dames pantoffels o.a. uit: UGG, Rhode, Wolky en Warmbat. Op deze pagina vindt u het complete overzicht van alle dames pantoffels in onze web shop. We hebben makkelijke instap pantoffels van het merk Warmbat met een heerlijke vacht aan de binnenkant.

Dames pantoffels online kopen, snel en eenvoudig met gratis verzending.

Wij van ShoesByBoudewijns.nl houden van snel en gemakkelijk. Het liefst wil je je nieuwe pantoffels meteen aan. Bestel je dames pantoffels voor 15:00 uur dan worden ze door ons nog dezelfde dag verzonden met PostNL. Is je bestelling boven de 50 euro dan verzenden wij gratis in Nederland, België en Duitsland. Je ontvangt ze meestal dan de volgende dag. Super snel! En mochten ze niet helemaal naar wens zijn dan kan je ze binnen Nederland heel makkelijk en gratis ruilen tegen een paar andere mooie schoenen. Liever retourneren dat is ook geen probleem bij ShoesByBoudewijns. Je ontvangt bij ons direct je aankoopbedrag terug op je rekening. Dames pantoffels online kopen is dus veilig en snel op ShoesByBoudewijns.nl.

In onze online shop SHOES BY BOUDEWIJNS vind u een uitgebreide collectie dames ballerinas van alle topmerken.

Vorige | 1/2 | Volgende